8 redenen waarom je je eigen website zou moeten (laten) bouwen

Website

Tegenwoordig zoeken klanten en prospects online

Het hebben van een eigen website is tegenwoordig een must voor ondernemers en zzp’ers, want het aandeel internetgebruik neemt steeds verder toe. In 2001 gebruikte slechts 37% in Duitsland regelmatig internet, in 2017 was dat meer dan 81%. Oplopende trend.

Een website is geschikt voor een breed scala aan taken

Of het nu privé of zakelijk is, of als blog, fotoalbum of online winkel: u kunt voor praktisch elke taak en elk doel een website maken die perfect is afgestemd op uw behoeften

Maak van uw website een visitekaartje en uw boegbeeld op het web

Op uw eigen website kunt u uw bedrijf, uw competenties en uw dienstenaanbod uitgebreid presenteren. Op deze manier kan informatie uitgebreider en overzichtelijker worden gepresenteerd dan bijvoorbeeld in een gedrukt medium.

Veel producten kunnen nu veel beter online worden verkocht

Of u nu geïnteresseerden trekt met print- of online advertenties op uw website of webshop. Met een online aanwezigheid kunt u uw producten en/of diensten verkoopbevorderend presenteren, bijvoorbeeld met meer informatie, prijsacties en nog veel meer. en win veel gemakkelijker nieuwe klanten.

Met een website ben je altijd up-to-date

U kunt een website eenvoudig up-to-date houden. Verouderde informatie, nieuwe prijzen, nieuwe foto’s, actuele aanbiedingen … – geen probleem. Een paar klikken zijn meestal voldoende voor updates en tekstwijzigingen.

Met een website ben je 24/7 bereikbaar

Op een website kunnen klanten en geïnteresseerden over de hele wereld dag en nacht informatie inwinnen en – als u een online winkel exploiteert – kunnen uw klanten ook 24 uur per dag op uw website kopen.

Presenteer jezelf in heel Europa of internationaal

Een website met verschillende talen kan tegenwoordig eenvoudig worden geïmplementeerd. Dit geeft u de mogelijkheid om nieuwe klanten te winnen in heel Europa of zelfs wereldwijd.

Een website hoeft niet duur te zijn

Dit is misschien wel het belangrijkste voordeel, want beginners kunnen al voor een paar euro per maand een eigen website maken zonder grote financiële risico’s.

Website laten bouwen?

Een website laten maken heeft bij de meesten natuurlijk de voorkeur, want niet iedereen heeft kaas gegeten van het maken van websites.

8 redenen waarom je je eigen website zou moeten (laten) bouwen
Schuiven naar boven