De stijl van neon – met de nieuwste LED-technologie

Neon reclame

Neon straalt een heel bijzondere charme uit in de ware zin van het woord, omdat we het licht associëren met de stijl van Amerikaanse diners, de glamour van rock’n’roll en de look van de jaren 80. Maar de kleurrijke gloed van neonlicht is niet alleen thuis in bars, cafés en restaurants, maar ook in je eigen vier muren. U kunt zelfs helemaal zonder het neongas, want neonreclame koopt u in onze winkel, die milieuvriendelijk, energiebesparend en flexibel is dankzij moderne LED-technologie.

LED-tekst in neon-look – het beste van twee werelden

Neonreclames worden zo genoemd vanwege het gloeiende gas erin. Het edelgas is relatief zeldzaam en geeft een karakteristieke oranjerode gloed door gasontladingen in glazen buizen. Verschillende gekleurde buizen gebruiken verschillende gassen voor de gloeireactie (helium is lichtroze, argon en kwik zijn blauw, neon en kwik zijn groen). Ongeacht het met gas gevulde, heeft de overkoepelende term neonbuis de overhand gehad.

En ook vandaag de dag heeft het woord alleen al een enorm cultkarakter en vind je een meer dan gelijke equivalent in het kleurrijke LED-lettertype, dat door het gebruik van lichtgevende diodes helder en energiebesparend is, zonder flikkeren of zoemen. In tegenstelling tot de fragiel gevormde TL-buizen die worden gebruikt in neonreclame, zijn LED-lampen veel stabieler in hun neonvorm. Deze worden bijzonder driedimensionaal dankzij de hoogwaardige acrylachtergrond, die de glans nog meer naar voren brengt. In tegenstelling tot TL-buizen hoeft het LED-schrift niet gevuld te worden met een inert gas om te gloeien, dat in de loop der jaren kan verdampen. In plaats daarvan zijn de neonreclames gemaakt van hoogwaardige en zeer flexibele siliconenslangen. Deze hebben een zeer bijzondere flexibiliteit en kunnen daardoor eenvoudig in complexe vormen worden gebracht zonder de voor glas typische spanning te creëren. Tegelijkertijd zorgt de siliconen voor een aangename verspreiding en verdeelt het licht van de afzonderlijke diodes over de letters of over de vorm.

Het enige wat je hoeft te doen is het LED-lettertype van je keuze te bepalen, je gewenste kleur en je gewenste achtergrond te kiezen en je kunt je woonkamer omtoveren tot een trendy club waar elke avond een echte eyecatcher wordt.

Een kleurrijke blikvanger die doet denken aan clubs, bars en diners

Misschien heb je nog een glinsterende herinnering aan het neonschrift boven je favoriete bar, het flikkerende bord bij de biljartkamer of het verlangen naar de muziekvideo’s van de jaren 80. Niets staat zo voor deze speciale flair van romantiek en nachtleven als het zoemende neonlicht van advertenties en lichtreclames. U kunt deze felle gloed niet alleen reproduceren met onze LED-tekst, u kunt deze zelfs verbeteren. Want leds zijn onderhoudsvriendelijk, milieuvriendelijk en bieden u langdurig plezier.

Het beste is: je hebt de vrijheid om te kiezen uit een enorm scala aan verschillende vormen en kleuren. Of het nu gaat om een ​​romantische lichtfoto voor de slaapkamer, een gloeiende decoratie voor het familierestaurant, veelkleurige neonreclames voor een heel speciaal tintje of een gloeiende impuls voor de speelse speelkamer. In plaats van LED’s simpelweg als indirecte verlichting in de hoeken te verbergen, creëer je met de LED-belettering in neondesign een elegante mix van lamp en kunstwerk. Ondanks hun platte silhouet zorgen de neonlichten voor een sfeervolle gloed door de kamer. Koop uw gewenste LED-bord en bepaal de kleur en maat om de perfecte oplossing voor uw vier muren te vinden.

Omdat alle leveringen inclusief stekker en bevestigingsmateriaal zijn, heb je geen extra accessoires nodig, maar kun je je nieuwe lichtkunst meteen bevestigen. En omdat leds, acrylglas en siliconen bijzonder lichte materialen zijn, is de montage nog eenvoudiger. Het dagelijkse gebruik laat ook zien hoe veilig en eenvoudig Light Emitting Diodes zijn geworden. De LED’s werken met een veilige spanning van slechts 12 volt, wat ver onder de klassieke neonbuizen ligt. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over glassplinters of ontsnappende gassen – ideaal met kleine kinderen of huisdieren.

Het licht van de vele kleine LED’s, verzacht door de siliconen, zorgt ook voor een bijzonder aangename en flikkervrije verlichting, zonder het typische sissen en zoemen van neonbuizen. En omdat zoveel duurzaamheid natuurlijk ook een beetje onderhoud vereist, maken alle materialen vochtig afstoffen voor u bijzonder gemakkelijk. Ook bij speciale wensen hoeft u niets te missen, aangezien het gebruik van dergelijke flexibele materialen al bij het bestellen veel voordelen heeft. Wilt u uw lettertype gerealiseerd zien in een neon design? In de meeste gevallen is dit geen probleem. Op aanvraag kunt u zelfs duurzame borden voor buiten krijgen – ideaal voor gastronomie of gezellige tuinfeesten in een stijlvolle ambiance.

De stijl van neon – met de nieuwste LED-technologie
Schuiven naar boven