Mijn dagelijkse sieraden

Krontje

Diamonds are a girl’s best friend…of zoiets dat Marilyn Monroe zong in de musicalfilm ‘Preference for Blondes’ uit 1953. Mijn alledaagse sieraden bestaan ​​natuurlijk niet uit diamanten – dat zou mooi zijn.  Maar dat zou niet passen bij mijn levenssituatie als student en ook niet bij mijn bestaan ​​als blogger. Zelfs als het geen diamanten zijn, draag ik het liefst elke dag sieraden. Sommige stukken zelfs permanent. In het artikel van vandaag lees je welke sieraden ik bijna nooit afdoe, hoe ik mijn sieraden bewaar en in welke sieraden ik in de toekomst zou willen investeren.

Mijn dagelijkse sieraden

De afgelopen 4-5 jaar heb ik echt genoten van het dragen van roségouden sieraden, hoewel dat een beetje aan het veranderen is en ik momenteel terugkom naar klassiek geel goud. Vroeger vond ik het leuk om kettingen te ‘lagen’, d.w.z. meerdere kettingen over elkaar te dragen, maar nu draag ik eigenlijk alleen nog maar een rosé vergulde bolletjesketting (lengte 50cm) van Thomas Sabo. Mijn ringcombo aan de linkerhand is eigenlijk elke dag hetzelfde, dit zijn allemaal Thomas Sabo ringen, behalve de letterring, deze is van New One. Mijn geboortering siert de ringvinger van mijn rechterhand. Mijn vader gaf deze ring aan mijn moeder toen ik werd geboren op 12 oktober 1995 en ik kreeg de ring van haar op mijn 18e verjaardag. Mijn persoonlijke geluksbrenger – ik ga nooit de deur uit zonder!

Om mijn rechterpols zitten 3 armbanden en een gefacetteerde rosé gouden armband die ik met kerst heb gekregen. De armbanden zijn van Fruity.Sky.Love (Flieger), ANNAIJ (I Wish…) en New One (Best Sis). Links draag ik meestal een bekende look-a-like armband uit een klein Italiaans winkeltje (Verona) of bij speciale gelegenheden mag hij wat meer glinsteren.

Verder draag ik elke dag oorbellen en mijn twee geliefde New One Ear Suffs. De meeste zijn oorstekers, zoals parels of de XO’s van SO COSI. ’s Avonds mag het ook wat meer op de oren. Ik hou van de dunne hoops van New One of de roségouden hangende oorbellen met rode stenen.

Bewaren

Ik heb ontzettend veel sieraden, meestal modesieraden, waarvan ik sommige al meer dan 10 jaar heb, dus toen ik jong was. Deze staat in een Amazon sieraden spiegelkast, maar zal niet lang meer deel uitmaken van mijn interieur. Mijn alledaagse sieraden zijn handig en altijd binnen handbereik op een spiegelblad van Zara Home, geplaatst op mijn dressoir. Voor reizen en transport gebruik ik meestal de juwelendoosjes van de fabrikanten – momenteel die van mijn Chloé-ring.

Mijn dagelijkse sieraden
Schuiven naar boven